FINNISHED!

Tour de Lapland 2018 on finnished! Team Dropper I saapui kello selän rajalle 3 min ennen virallista sulkemis aikaa. Ehkä rajojen pitäisi olla pysyvästi auki?

JOTKUT PASSIIVISINA

Tour de Lapin virallinen sosiaalisen median sivusto Facebookissa on ollut melko aktiivinen. Ei pöhinä, Bara musiikki och några träningskykel. Ehkä hyttyset ovat jo löytäneet sen. Se sijaitsee napa piirin yläpuolella.

ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Tour de Laplandin ilmoittautumisjärjestelmä Monesko on nyt avattu. Ilmoittautumista varten sinun tulee muistaa nimesi, tarkistaa sukupuolesi (housuissa) ja päättää osallistutko touristina vai osana tiimiä. Jos tiedät pyörän nimen voit täyttää myös sen. Jos syötät tiimin tietoja niin merkitse vain kapteenin nimi ja yhteystiedot.

Tervetuloa!

REITTI RATKAISTU

Reitti Tour de Lapland on nyt selvitetty eri reitin vaihto ehtoja. Tärkein asfalttipohjainen reitti kulkee Ruotsin rajalta Kolarin kautta Kurtakon ja Ylläsjärven kautta Äkäslompoloon ensimmäisenä päivänä, jatkuen muotkavaara, Jerisjärvi, Rauhala ja pöntsö Levi toisena päivänä. Maaston vaihto ehtoja ovat teuravuoma telatie Trail ja Ylläs-Levi MTB-reitti kahdelle ensimmäiselle päiväksi. Myös Pallas luovutetaan kaikkien cherrybikers.

Kolmantena päivänä kiertue kohtaa jyrkkäimmän päivän, jolloin Lapin keskelle on päässyt asfaltilla Kittilän kautta Tepsa ja Jeesiö sodan kylään ja Luosto. Kuuluisa 50-vuoden-a-Row kilpaili jeesiön lenkki on osittain mukana myös kolmantena päivänä Extreme Bikers nousta kuolemasta (tai ehkä Reima). Jos et pääse Aska tai Luosto polku pyörällä harkita kulttuuri vaihto ehtoja, kuten Galleria alareston ja raatotaksi ytimessä Lapin sodan kylä.

Lopullisissa päivä kierroksissä pyhä-ja Kemijärvi, Joutsijärvi ja Kursu Salla sekä kello selkä käyvät Venäjän rajalla. Vartijat voivat olla katsomassa niin valmistautua br (e) aking ennen Suomen linjaa:-)

VAHVISTETUT PÄIVÄMÄÄRÄT

Päivämäärät Tourille 2018 on nyt vahvistettu. Tour de Lapland poljetaan 16.-19.7.2018. Hae kesälomaa tai lähtölupaa vaimoltasi/poikaystävältäsi/lapsiltasi jne. Etsi pyörä, rakenna oma tai varasta. Jos et löydä mitään niin anna Teemun vuokrata!

Tourilla operoi huoltoauto, joten jos päivittäiset matkat alkavat pakokaasujen tms. vaivojen vuoksi tuntua liian pitkältä niin hop in! Monet nähtävyydet reitin varrella odottavat sinua!