REITTI RATKAISTU

Reitti Tour de Lapland on nyt selvitetty eri reitin vaihto ehtoja. Tärkein asfalttipohjainen reitti kulkee Ruotsin rajalta Kolarin kautta Kurtakon ja Ylläsjärven kautta Äkäslompoloon ensimmäisenä päivänä, jatkuen muotkavaara, Jerisjärvi, Rauhala ja pöntsö Levi toisena päivänä. Maaston vaihto ehtoja ovat teuravuoma telatie Trail ja Ylläs-Levi MTB-reitti kahdelle ensimmäiselle päiväksi. Myös Pallas luovutetaan kaikkien cherrybikers.

Kolmantena päivänä kiertue kohtaa jyrkkäimmän päivän, jolloin Lapin keskelle on päässyt asfaltilla Kittilän kautta Tepsa ja Jeesiö sodan kylään ja Luosto. Kuuluisa 50-vuoden-a-Row kilpaili jeesiön lenkki on osittain mukana myös kolmantena päivänä Extreme Bikers nousta kuolemasta (tai ehkä Reima). Jos et pääse Aska tai Luosto polku pyörällä harkita kulttuuri vaihto ehtoja, kuten Galleria alareston ja raatotaksi ytimessä Lapin sodan kylä.

Lopullisissa päivä kierroksissä pyhä-ja Kemijärvi, Joutsijärvi ja Kursu Salla sekä kello selkä käyvät Venäjän rajalla. Vartijat voivat olla katsomassa niin valmistautua br (e) aking ennen Suomen linjaa:-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *